Jeg kan hjælpe dig med at få et godt forhold til mad og til din krop – og med at finde din naturlige vægt

I 1996, da jeg stod som nyuddannet psykoterapeut og skulle vælge retning, vidste jeg bare, at jeg ville i gang med noget, hvor jeg virkelig kunne gøre en forskel. Valget faldt på overvægt. Jeg synes, der i den grad manglede i den grad noget seriøst på det område. Det var "let røven og luk munden", der var den fremherskende tese - sammen med alle de fødevarer, man ikke måtte spise. 

Hos mig er det lige omvendt. Spis hvad du har lyst til - med måde er alting godt. Nyd livet - og vær dig selv. 

Ingen stress. Kun selvkærlighed. Det er vejen frem. 

Det har været en passion for mig at få dette budskab ud siden 1996. Dengang foregik det i grupper og ved face2face-samtaler. Nu er det meste webbaseret og samtalerne foregår over Skype og telefon. 

Jeg gift med Flemming. Vi bor i et dejligt hus tæt på naturen i Ålsgårde med vores søde hund Frida, der hver dag minder os om, at vi skal gå en tur i skoven. Eller måske smutte ned og ta’ en svømmetur.

Jeg er mor til 2 voksne børn og mormor til 2 små dejlige piger. Jeg elsker at sy patchworkstæpper – ja i hånden. Mange små sting bliver med tiden til et stort tæppe. Jeg elsker min hverdag. Og min have.

Og jeg elsker mad. Jeg gør meget ud af at vi hver dag (de fleste) får veltilberedt mad med mange grøntsager. Jeg elsker også søde sager. Det er sådan en nydelse af spise en lækker kage eller en dejlig is. Min vægt er stort set stabil - til den lidt "bløde" side. Når jeg har taget på, holder jeg igen med aftenspiseriet indtil jeg er på plads igen. 

 

foto 2-12

 

Mangler du overskud til at komme ned i vægt og få det godt med din mad og din krop, så vil jeg hjertens gerne hjælpe dig godt i gang - og helt i mål. 

Prøv at kigge nærmere på Naturligvægt-konceptet, som kan gi’ dig en ny vinkel på emnet – og både få dig godt i gang – og og helt i mål med din naturlige vægt. Uden forbud og kamp, men på den kærlige måde.

Jeg har skrevet bøgerne “Tanker der slanker”, som har solgt i mere end 10.000 eksemplarer, “Slank med omtanke” og lommebogen “Tænk dig sund og slank”. Og jeg har skabt det store online-site Slankestudiet, hvor du har adgang til al min viden, et godt forum + personlige navigationsredskaber. Desuden har jeg flere digitale produkter.

Alt har samme formål: Nemlig at hjælpe dig til et lettere liv i harmoni med din krop.

Du kan komme til at tænke og spise som de naturligt slanke kvinder og blive én af dem.

Glæd dig til at passe dit lækre tøj igen, nyde strandturen, smutte op af trapperne uden at blive (meget) forpustet, lege på gulvet med børnene, spise en is med god samvittighed – og alt det andet dejlige, der venter dig. Du bliver så glad for et lettere liv – og for endelig at få fred med din mad. 

Jeg glæder mig til at inspirere dig med mine nyhedsbreve, blogindlæg, samtaler og guides.

 

Vi ses i Klub Naturligvægt

Jeg kommer dagligt i Klubben, så hvis nogen har oprettet en tråd i Forum med en udfordring, giver jeg også mit besyv med.  

Kom med i klubben, hvis du har fået nok at at kæmpe med vægten, og godt vil ha' noget personligt, der virker i længden. Hvor der er plads til nydelse. 

Jeg glæder mig så meget til at møde dig. For jeg er vild med at dele de her strategier ud - og følge med, når de skønne forandringer sker. Jeg har set det så tit - så jeg ved, hvor meget tanker betyder i slankeprocessen, og det synes jeg også du skal vide. 

  

Kærlig hilsen - din guide til naturlig vægt

Lone

 

JA JEG VIL HA' NATURLIG VÆGT - LUK MIG STRAKS IND I KLUB NATURLIGVÆGT

 

Lone Ladefoged, NLP Psykoterapeut, født 1958

 • Dansk NLP-Institut af bl.a. Ole Vadum Dahl, Robert Dilts, Robert McDonald, Suzi Smith og Tim Hallbom:

 • 1992 Certificeret NLP-terapeut

 • 1994 NLP Sundhedsuddannelse

 • 1996 NLP Formidlingsuddannelse

 • 2001 Certificeret NLP-psykoterapeut

 • + et stort antal kurser i personlig udvikling

 • Siden 1996 egen virksomhed  med sunde vægtstrategier som speciale

 • Forfatter til 'Tanker der slanker' med tilhørende CD med øvelser - (1999) og 'Slank med omtanke' med tilhørende arbejdskort (2002) Udgivet på Borgens Forlag, samt Tænk dig sund og slank, udgivet på eget forlag

 • 2006 Åbnede jeg Slankestudiet - nu hedder det Klub Naturligvægt, som var det første onlinekursus med mentale værktøjer til naturlig vægt

 • Skribent på blade og magasiner

 • Medlem af DSAF - Dansk selskab for adipositasforskning

 • 1 1/2 år som brevkasseredaktør i Ude og Hjemmes slankeklub