Som medlem af Klub Naturligvægt har du fri adgang til værdifulde onlineforløb og skiftende temaer i løbet af året. Hold øje med nyhedsbrevet, hvor jeg fortæller om det.

 

Altid i februar: “Et lettere liv – minus 7 kilo på 14 uger”

“Et lettere liv – minus 7 kilo på 14 uger” går i gang hvert år i februar. Så følges vi ad i 14 uger. Med et afsnit hver uge.  Læs - og se videoerne om forløbet her:

 

Er du endnu ikke medlem af Slankestudiet, kan du klikke her for at tilmelde dig.

“Jeg har brugt ugeplanen rigtig meget. Det har været super godt og den vil jeg stadig holde mig til. Den er nem og god med 3 fokus punkter. Tak for et dejligt forløb. Du er rigtig god til at formidle budskabet og jeg har lært meget.”

– Susanne B

Der er dobbelt så mange svært overvægtige mennesker i Danmark som for 20 år siden. Også selvom der er brugt mange millioner kroner på sundhedskampagner.

Det er altså ikke viden om kost og motion, vi mangler – så det må være noget helt andet.

Måske den mentale del – dit mindset? Måske lidt mere kærlighed og omsorg til dig selv?

I løbet af de 14 uger bliver du guidet ud af rådvildheden og ind til det sted i dig, hvor du kan mærke, hvad du har lyst til – og hvor du får lyst til at gøre det, som er godt for dig. Du får dig selv med.

Jeg er nået rigtig langt med mit slankeforløb, takket være Klub Naturligvægt's redskaber. Tak for den indsigt, jeg har fået samlet mig gennem de sidste 4 mdr. Jeg har tabt mig 4 kg og vægten går stadig nedad; jeg ved, at det vil lykkes denne gang, for nu tror jeg på mine evner og har endelig sluppet min ‘alt eller intet’-tænkning, og jeg føler at jeg passer på mig selv nu. Jeg fortjener (sgu) at blive passet på af mig selv ☺

– Anna A

I løbet af de 14 uger får du:

 • en effektiv plan, der trin for trin gir’ dig de handlingsmuligheder, du har brug for.
 • en guide til at finde ro, når tankemylderet og bekymringerne har taget over.
 • en superstrategi, der lige nøjagtigt fortæller dig, hvad din krop helst vil ha’ dig til at spise og ikke spise.
 • en række værktøjer til at lægge de negative tanker bag dig og erstatte dem med nye og mere konstruktive, som du blir glad (og slank) af.
 • en guide til dit indre skatkammer, hvor du snildt kan hente hvad du har brug for. Fx overblik, nærvær og indsigt.
 • en uvurderlig viden om hvordan du beskytter dig selv med dit energifelt – så du vil føle dig supergodt tilpas i din krop, mens du taber dig.

 

Du får lige en smagsprøve på en af de 14 videoer – her er det uge 9:

Noget af det, du træner i forløbet er…

 • at holde dit fantastiske fremtids-jeg for øje, så du har et godt pejlemærke at gå efter.
 • at blive ven med din krop og nyde den og værdsætte den, fordi den betyder at du kan så meget.
 • at blive glad for at veje dig hver morgen, fordi du gerne vil vide, hvis vægten bevæger sig. Tager du fx lidt på, har du lyst til at reagere med det samme.
 • at nyde din mad – og at spise særlige lækkerier med god samvittighed.
 • at lade fadet gå forbi dig, fordi du har fået hvad du havde lyst til – og ikke har brug for mere – og fordi du tænker, at du jo altid kan få den slags hvis du vil.

 

“Jeg er jo så superglad for Klub Naturligvægt, for jeg har fået så meget med mig i form af bevidsthed af min egenkontrol af vægt og forståelse af sammenhæng imellem vægt og psyke. Jeg er så glad og meget taknemmelig”

– Birgitte H

Facts om forløbet:

Et lettere liv – minus 7 kilo på 14 uger er et onlineforløb, som er tilgængeligt, for alle medlemmer af Slankestudiet.

 • Hver uge får du en video, som handler om ugens lektion 
 • Programmet følger Klub Naturligvægt's 14 lektioner. Du kan arbejde med ugens øvelser når det passer dig – og jeg lover dig, at der er rigeligt stof, hvis du vil være effektiv og have en masse ud af forløbet.
 • Vi tager ugens lektion op i forum for at dele erfaringer, stille spørgsmål og give feedback.
 • Som medlem af Klub Naturligvægt har du altid adgang til lektionerne.

 

Efter de 14 uger har du fået:

 • en endnu bedre fornemmelse og forståelse for din krop.
 • ryddet op i dine måltider og tilpasset dem, så de BÅDE frister dit øje, begejstrer dine smagsløg – og glæder din krop (og din vægt).
 • meget mere ro for dine tanker og bedre forståelse for dine følelser.
 • en lang række AHA-oplevelser.
 • en masse værktøjer, som du kan bruge til stadig finjustering.
 • et velfortjent vægttab …

 

Hvorfor du skal være med:

 • Det viser sig igen og igen, at når først man tager lektionerne, så sker der noget på vægten. Forløbet er en god lejlighed til gennemføre Klub Naturligvægt lektioner sammen med andre og ha’ gavn af hinandens erfaringer.
 • Fordi du vil blive så glad for at få medvind til at ta’ et ordentligt ryk med vægten.
 • Fordi du vil få en god oplevelse af at det nytter noget, når du tager sagen i egen hånd og arbejde seriøst for at få det som du vil.

 

Hvis du stadig mangler gode grunde til at være med, så lad mig give dig de sidste 3…

 • Du vil ikke (længere) være med i statistikken af overvægtige i Danmark.
 • Du finder ud af, at selv en lille indsats giver en stor effekt.
 • Du behøver ikke bakse med det her alene, når du lige så godt kan nyde den ekstra energi, fællesskabet giver.

 

Okay, jeg er klar, men har lige 2 spørgsmål:

Hvad hvis jeg har brug for hjælp og support undervejs?

Der er flere muligheder: Du kan formulere din problem og stille det i forum. Bare det at gøre sig umage med at definere problemet, kan give den halve løsning – og mere får du, når de andre forholder sig til dit problem og bidrager med deres erfaringer og forslag.

Og du kan opgradere dit medlemsskab til support, så du får 1/2 times telefonsupport om måneden. Og du kan købe et klippekort til flere samtaler.

Hvad hvis jeg ikke når alle øvelserne i hver uge?

Det gør du nok ikke. Og du kan sagtens få gavn af at være med, selvom du ikke har vildt god tid. Du når det, du når – og det er bedre end ingenting. Så tager du bare en runde mere.

OK – nu er jeg helt klar – hvordan tilmelder jeg mig?

KLIK HER OG TILMELD DIG KLUB NATURLIGVÆGT, SOM GIVER GRATIS ADGANG TIL 14 UGERS FORLØBET

Jeg glæder mig meget til at møde dig online!

IMG_8705 (W)

Kærlig hilsen

Lone Ladefoged, Slanketerapeut & NLP Psykoterapeut

 

Sagt om 14-ugers forløbet:

 

Cecilie, 14 ugers forløb, slankestudiet, Lone Ladefoged, Slankeekspert, NLP PsykoterapeutCecilie lærte noget vigtigt – at lidt er bedre end ingenting. Se her, hvad hun sendte til mig:

“For det første vil jeg sige dig tak for Klub Naturligvægt! Aldrig har noget gjort så stor en forskel i mit liv, og jeg har rykket mig SÅ meget mentalt.

Vægten har rykket sig 5 kg nedad, og det passer mig helt fint – tænk sig. Før i tiden ville det have været et kæmpe nederlag, at den ikke var rykket minimum 10 kg, om ikke længere.

Dit univers har været årsag til, at jeg har kunnet arbejde så meget med mig selv, og at jeg nu kan sige sådan.

Det er stort for mig!”

(Der er ikke noget at sige til, at jeg blev glad for den mail, vel?)

Jeg bad Cecilie om at skrive, hvad hun især var glad for i forløbet:

“Videoerne var gode, for det er rart at få ansigt på hende, der skulle guide mig gennem mit personlige slankestudie.

Det har altid været nemmest for mig at lære, når jeg både hører (lektionerne), skriver ned (noterne) og ser noget visuelt (videoer). Bonussen er så, at videoerne indeholder ekstra tips og opmuntring, der har været afgørende for mit forløb og ikke mindst for gennemførelsen af det!

Forum gav mig en følelse af “vi-er-i-samme-båd”-støtte fra de andre deltagere. Mange nødder er blevet knækket enten ved hjælp fra de andre eller fra Lone, der har været SÅ sød til at sidde klar for at hjælpe os og svare meget konkret.

Jeg fik en kæmpe øjenåbner ved at læse noget en anden havde skrevet i ugens forum! Det var en opdagelse vedkommende havde gjort i forbindelse med arbejdet med sin fortid og især barndommen. Det ramte helt plet.”

 

HER ER MERE RESPONS FRA ANDRE DELTAGERE PÅ FORLØBET:

 • Tak til alle jer og tak til Lone for dette program, som var “the missing link” i mine forsøg på at tabe mig. Jeg har altid efterlyst den mentale del og er derfor rigtig glad for at finde alle svarene herinde.
 • Jeg synes, det har været utroligt interessant og lærerigt.
 • Jeg har tabt mig 3 kg. Det er jeg glad for. for det var mit mål. Dette her kursus har været fedt for mig. Jeg kendte Lones teorier, læst bøgerne og været på “fysiske” kurser før, men dette rykker virkelig noget. Jeg har ændret spisevaner. Uden at jeg synes at jeg går glip af noget. Fået troen på mig selv tilbage og troen på at alt kan lade sig gøre.
 • Ved ikke rigtigt hvad jeg havde forventet, men jeg blev oprigtigt positivt overrasket. Overrasket over det som du fik sat i gang med dine gode oplæg. Det virker på mig som du brænder for dette her og jeg er vildt imponeret over dine videoklip.
 • Tak for 14 ugers programmet. Jeg synes programmet har været godt strikket sammen. Det har været godt at følges med andre på rejsen – at være i gang med de samme lektioner. Jeg har været rigtig glad for videoerne – de gav en anden form for nærvær. Nåede at tabe 4 kg og at fastholde vægttabet til trods for travlhed. Så jeg er glad.
 • Jeg synes, det er supergodt materiale. Hvis jeg skulle pege på ét afgørende punkt, som har gjort mest indtryk på mig, så var det nok hvor vigtig det mentale er – det der med, man kan programere sig selv til at synes, tænke anderledes.

 

Mette fik styr på vægten – en gang for alle

Mette, 14 ugers forløb, slankestudiet, Lone Ladefoged, Slankeekspert, NLP PsykoterapeutFor få dage siden aftalte jeg med Lone, at jeg skal rapportere om nye online forløb: “Et lettere liv – minus 7 kg på 14 uger.” Min første umiddelbare tanke er jah da…. fantastisk, som kort efter bliver afløst af: Åh, Gud, Mette…. Hvad har du dog rodet dig ud i!

For hvad nu hvis jeg slet ikke er mentalt klar og hvad med min motivation????? Se det er nemlig mit problem, jeg er tænkeren og skaber hurtigt forhindringer! For er man nogensinde 100% klar til nye vaner og ikke mindst ny livsstil?

Nej Mette, nu er det nye vaners tid og der er intet at miste! Jeg er klar og ser denne chance som en fantastisk mulighed for én gang for alle at gøre det slut med alle de gamle uhensigtsmæssige vaner!

Jeg er 31 år og mor til 2 fantastiske drenge! Jeg har altid vejet 5 kilo for meget, men efter min sidste graviditet sneg vægten sig op på 73 kilo (jeg er 167cm høj) og der sidder jeg så godt og grundigt fast! Jeg vil ned på 62 kilo, så det er altså 11 kilo, vi snakker om.

Det der med at amning får kiloerne til at rasle af, fungerer bare ikke for mig – desværre! Men jeg synes, at jeg gør en indsats; jeg spinner, cykler, spiser fornuftigt i løbet af dagen, får ALT for lidt søvn og snack, spiser lidt for meget – OG vægten står BOM stille!

Så det her online-forløb kommer som sendt fra himlen. Jeg er klar til endelig at finde ud af, hvad det er, jeg gør galt! Og jeg er klar – jeg er SÅ klar! Nu glæder jeg mig bare til at få ny viden hver uge de kommende 14 uger og undervejs dele med alle, hvad der lykkes og hvad der ikke gør.

Sådan gik det Mette i forløbet:

Mette rapporterede hver uge fra efterårets forløb – og hun ramte de 7 kilo ret præcist. Hun lod os følge med i sine AHA-er & ups-er, frustrationer & fremskridt – og tanker & følelser. Hold da op, hvor skete der meget for Mette – og hvor gjorde hun det flot. Da forløbet var slut d. 4. december, havde hun tabt sig 6,5 kilo – og den 27. december fik jeg en mail fra hende, at nu var hun i alt sluppet af med 7,8 kilo. 

Læs Mettes rapporter her

 

Anita: Nu ved jeg det virker!

Anita, 14 ugers forløb, slankestudiet, Lone Ladefoged, Slankeekspert, NLP Psykoterapeut

Anita har været på Slankestudiet i næsten et år. Og hun har tabt sig 7½ kilo.“Det var meningen, det skulle gå stille og roligt, så jeg fik hovedet med denne gang. Og sådan er det også gået.

Det allervigtigste indtil nu er at jeg har fået ro – og at jeg kan se, det her virker. Jeg ved nu, at jeg også vil komme af med de sidste 4 kilo.

Efter mine 2 samtaler med Lone rykkede det for alvor. Der fik jeg fremtidsbilledet helt på plads – og jeg fik “det at savne nogen” på plads.

Den ro, jeg har fundet, er så fantastisk. Ja, det er faktisk blevet helt nemt nu. For nu kan jeg jo bare regulere fra dag til dag. Har jeg spist lidt for meget den ene dag, regulerer jeg den næste.

Det var så dejligt at holde tre ugers sommerferie, nyde den på alle tænkelige måder og så være standby.

Det har været vigtigt for mig at se min vægt være stabil, “teste” mine nye vaner, få dem helt ind i kroppen – se dem virke og tro på det.

Nu er jeg klar til det sidste ryk, så jeg kommer helt i mål. Og det sker på onlineforløbet. Jeg er spændt på at se, hvad Lone har sat sammen, og jeg glæder mig til forløbet, til den struktur, det giver, til det at følges og dele med andre – og til at få det visuelle via videoerne med også.

Og så regner jeg også med, at det som jeg nu har lært, virkelig bliver cementeret.

Den positive ‘bivirkning’ er nok, at når jeg kan det her, hvad kan jeg så ellers? Og det kan da bruges på mange områder.”

Sådan gik det Anita:

“Jeg fik i høj grad indfriet mine forventninger til 14-ugers forløbet. Og jeg ramte mit vægtmål for første gang i forløbet. Videoerne er supergode og inspirerende – en rigtig god indføring i ugens emne. Og faktisk det bedste ved forløbet. Jeg bliver glad, når jeg ser dem og jeg forstår endnu bedre, hvad du siger, når jeg kan se dig. Tak, Lone for et supergodt forløb. Du er meget inspirerende og god til at vende de ting, der skal vendes, 180 grader. Det er noget, jeg kan bruge generelt, ikke kun vægtmæssigt. Fx “det behøver ikke være perfekt hele tiden” er en af de ting, jeg virkelig har taget til mig!” Anita.

 

Wanda besluttede sig

Wanda, 14 ugers forløb, slankestudiet, Lone Ladefoged, Slankeekspert, NLP PsykoterapeutJeg skal med på onlineforløbet “Et lettere liv – minus 7 kilo på 14 uger.

Hvorfor?

Fordi jeg har været på Slankestudiet i ½ år nu, så jeg ved, jeg får den mentale del med, og jeg oplever, at det gir’ mig rigtig meget.

Og foreløbig har jeg tabt mig 10 kilo.

Jeg VIL være slank og spise normalt – og jeg vil LEVE mit liv, og jeg vil ikke gå glip af et eneste af Lones guldkorn. Jeg tager dem til mig, og jeg bruger dem – og det virker for mig.

Der har været mange AHA oplevelser.

Det var f.eks. en åbenbaring, at jeg kan spise alt hvad jeg vil, og at jeg ikke skal lide afsavn. Ja, det har konsekvenser, hvad man spiser, men nu har jeg bevidstheden med – og jeg bestemmer selv.

Jeg har virkelig fået ind i knolden, at jeg lægger mærke til hvad jeg putter i munden. Og det ER logisk.

Sådan gik det Wanda:

“Jeg blev helt stresset over at skulle nå en lektion – OG de ekstra øvelser – hver uge, men jeg nåede det.

På den anden side, var jeg faktisk glad for at blive holdt i ørene. Jeg kom ikke helt i dybden, som jeg gerne ville, selv om jeg har været igennem lektionerne før, men jeg fandt ud af, at jeg har flyttet mig siden sidst – og det var en dejlig oplevelse.

De 3 ekstra øvelser hver uge var min belønning efter lektionen – og jeg glædede mig hver uge til de mange fif, jeg fik der. Fx noget så vigtigt som at trække vejret dybt. Sådan noget glemmer man jo nemt. Der var mange gode, enkle metoder i de små, nemme øvelser.

Men det bedste af det bedste – det var altså videoerne. De har givet mig en hel masse aha-oplevelser og guldkorn, som ikke findes andre steder. Og de gjorde, at lektionerne blev nemmere at forstå.

Det blev til et vægttab på 2,7 kilo, og det er jeg godt tilfreds med. Jeg fik jo også fået styr på så meget andet – i den psykologiske afdeling, og jeg tror, at det er med til at gøre forskellen.

Tak for et godt online-forløb Lone, det har du gjort ret godt. Der var jo så fantastisk meget at hente. Jeg har besluttet at komme med på det næste forløb, men så bliver det altså med en meget mere afslappet holdning.”