Skal vi planlægge dit individuelle slankeforløb?

 

Inde i Klub Naturligvægt kan du få det fuldstændig som du vil. Du kan få dit helt personlige forløb, der lige præcist passer til dig.

Gør dig selv den store tjeneste at overveje din plan fra begyndelsen. Vil du indenfor og kigge dig lidt omkring, for at se, om det er noget for dig? Vil du arbejde målrettet på at finde din løsning? Vil du gøre det selv eller vil du ha' min support? 

 

  • Du kan vælge at klare det på egen hånd ved at studere lektioner og guides. Klub Naturligvægt er lagt an til det med specielt designet "navigationsudstyr". De første 3 uger bliver du hjulpet godt i gang af "3 ugers medvind", som jeg sender dig i form af 21 mails - én om dagen i 3 uger. Vores regelmæssige onlineforløb i Forum er med til at give dig et godt fokus. Denne løsning er bestemt en god mulighed, hvis du er indstillet på at holde fokus. 

 

  • Benyt dig af det gode fællesskab og skriv sammen med andre medlemmer (og mig) i forum og få og giv feedback. Præsentér dig selv i din profil, og fortæl i din dagbog, at du er i gang - og hvordan du oplever problemet. Der er masser af energi og inspiration at hente, når du er aktiv i Forum. Og ikke mindst får du en dejlig følelse af, at du ikke er alene. Sidder du fast i "noget", så skriv om det i Forum og bed om hjælp. 

 

  • Du kan tilkøbe SMS'er i en måned og få op til 5 små opmuntrende hilsner fra mig hver dag for bare 39 kr. for en måned. Så ved du, at du ikke glemmer, hvad du er i gang med. 

 

  • Skal der bare ske noget nu, kan du helgardere dig: Tag hele baduljen - og tilføj samtaler med mig via Skype eller telefon i en periode. Jeg stiller dig alle spørgsmålene, lytter til dig, udfordrer dig - og guider dig i den retning, du vil. Du kommer bedst i gang ved at tage en times samtale den første gang. Derefter en halv times samtale - måske en gang på måned. Supplér med et klippekort til ekstra små statussamtaler, hvis du har brug for noget indimellem. Du kan ændre et supportabonnement, som du vil.

 

 

Hvis du er i tvivl om hvad du helst vil, er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på 21 22 31 58.
 

 

 Ja, Klub Naturligvægt er lige noget for mig